Department Department Department Department Department Department Department

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2014 - 2015 (UPDATE)

Ημερομηνία Ανάρτησης: 12.09.2014

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΈΤΟΣ 2014-2015

Οι εγγραφές των πρωτοετών στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών θα γίνουν από εφέτος ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση:
https://matrix.upatras.gr/sap/bc/webdynpro/sap/zups_web_adm_student?sap-language=EL#
και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις οι οποίες είναι επίσης αναρτημένες στην παραπάνω διεύθυνση.

Η διαδικασία γίνεται σε δύο στάδια:

ΣΤΑΔΙΟ 1ο

Πρώτα γίνεται συμπλήρωση και αποθήκευση της φόρμας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Στη συνέχεια ανεβάζουμε τα σκαναρισμένα έγγραφα που ζητούνται. Ειδικά για φέτος το σκανάρισμα και ανέβασμα των δικαιολογητικών είναι προαιρετικό αλλά συνιστάται θερμά για τη γρηγορότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Αν δεν υπάρχει δυνατότητα σκαναρίσματος των απαιτούμενων εγγράφων μπορείτε να τα καταθέσετε αυτοπροσώπως (ή μέσω νόμιμα εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου) όταν παρουσιαστείτε για την οριστικοποίηση της αίτησης σας και τη παραλαβή των πιστοποιητικών σας από τη Γραμματεία του Τμήματος (δεύτερο στάδιο).

Αν δεν έχετε άλλη δυνατότητα, μπορείτε να κάνετε την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης σας κάνοντας χρήση του Υπολογιστικού Κέντρου του Τμήματος μας από την Πέμπτη 18.9.2014 έως και την Παρασκευή 19.9.2014 (9:00 – 13:00 π.μ.).

Σημειώστε ότι Γραμματεία του Τμήματος δεν θα δεχθεί αιτήσεις οι οποίες δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία.

ΣΤΑΔΙΟ 2ο

Στο δεύτερο στάδιο πραγματοποιείται έλεγχος των στοιχείων που έχετε υποβάλει ηλεκτρονικά και προσέρχεστε στη Γραμματεία του Τμήματος για την οριστικοποίηση της εγγραφής σας και την παραλαβή των πιστοποιητικών σας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  1. Δευτέρα 22/9/2014 (9:00 – 12:00 π.μ.): Οι πρωτοετείς φοιτητές με επώνυμο από Α έως και Κ
  2. Τρίτη 23/9/2014 (9:00 – 12:00 π.μ.): Οι πρωτοετείς φοιτητές με επώνυμο από Λ έως και Σ
  3. Τετάρτη 24/9/2014 (9:00 – 12:00 π.μ.): Οι πρωτοετείς φοιτητές με επώνυμο από Τ έως και Ω καθώς και οι επιτυχόντες αλλοδαποί-αλλογενείς

Η Γραμματεία δεν θα δέχεται πρωτοετείς φοιτητές πριν από αυτές τις ημερομηνίες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εγγραφή φοιτητή μετά τις 26/9/2014. Σε περίπτωση κωλύματος ή αδυναμίας τήρησης του παραπάνω χρονοδιαγράμματος παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Τμήματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2

Δυνατότητα εγγραφής έχουν όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο τμήμα ή σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Όσοι είναι εγγεγραμμένοι θα πρέπει να προσκομίσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πιστοποιητικό διαγραφής από την άλλη σχολή.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ηλεκτρονικές εγγραφές πρωτοετών φοιτητών μπορείτε επίσης να βρείτε στη αντίστοιχη ενότητα του ιστότοπου του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση: http://www.upatras.gr/index/page/id/189
 
Γενικότερες Χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον Οδικό Χάρτη Πρωτοετών Φοιτητών στη διεύθυνση: http://www.upatras.gr/index/page/id/152
 
Attached Files: Εγγύκλιος Υπουργείου Παιδείας