Department Department Department Department Department Department Department

Σειρά Διαλέξεων στη Γλώσσα Προγραμματισμού C++

Ημερομηνία Ανάρτησης: 10.10.2013

Το Τμήμα Χημικών Μηχανικών πραγματοποιεί μια συστηματική σειρά διαλέξεων στη γλώσσα προγραμματισμού C++ , 13 εβδομάδων η κάθε μία, 2 εξαμηνιαίων μαθημάτων συνολικά.

 Τις διαλέξεις θα κάνει ο κ. Κων/νος Τυρλής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εξαιρετική γνώση και εμπειρία στη C++ (και τις εφαρμογές της). Οι διαλέξεις θα λαμβάνουν χώρα κάθε Τετάρτη 5-8 το απόγευμα στο υπολογιστικό κέντρο, στο ισόγειο του Τμήματος. Το 1ο μάθημα θα γίνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου. Οι 2 πρώτες ώρες κάθε μαθήματος θα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της θεωρίας από τον κ. Τυρλή και μετά θα ακολουθεί hands-on εργασία και εκπαίδευση στους υπολογιστές. Σκοπός είναι η εκμάθηση της C++ στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Οι διαλέξεις απευθύνονται τόσο σε μεταπτυχιακούς (κυρίως) όσο και προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος με μεγάλο ενδιαφέρον στον προγραμματισμό. Για να οργανώθεί καλύτερα την όλη προσπάθεια, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις να αποστείλουν e-mail στo καθηγήτη κο. Μαυραντζά ( e-mail: vlasis@chemeng.upatras.gr) το συντομώτερο δυνατό επ'αυτού συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:
 
 - Όνομα:
 - Επώνυμο:
 - Email:
 - Φοιτητής (προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός):
 - Εμπειρία προγραμματισμού στη γλώσσα C++ (καθόλου, μέτρια, άριστη):
 
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των διαλέξεων.