Εθελοντική Αιμοδοσία στο Tμήμα Χημικών Μηχανικών - Αναβολή δράσης

Posted on

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (06.11.2020): Η εθελοντική ομάδα Cheer UP, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την εξάπλωση της πανδημίας και την επιβολή πανελλαδικού lockdown από το Σάββατο, ανακοινώνει την αναβολή των δύο επερχόμενων της δράσεων, “Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και τη Βούντενη” και “Εθελοντική Αιμοδοσία”. 

#StaySafe  

Εθελοντική ΑιμοδοσίαΤην Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 9:30-13:30, η εθελοντική ομάδα Cheer UP σας προσκαλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Η χρήσης μάσκας είναι υποχρεωτική και παρακαλείστε να κρατάτε τις απαιτούμενες αποστάσεις (2 μέτρα τουλάχιστον) καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, μέσα στο κτήριο καθώς και στον εξωτερικό χώρο αναμονής. Στο χώρο θα παρευρίσκονται εθελοντές της ομαδας για τον καλύτερο συντονισμό και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Η αιμοδοσία είναι ανοιχτή προς ΟΛΟΥΣ!

Τοποθεσία: Τμήμα Χημικών Μηχανικών, ΠΠ / Κεντρικό κτήριο/Ισόγειο (κεντρική είσοδος) / Αίθουσα εθελοντικής ομάδας Cheer UP (απέναντι από την Γραμματεία).

Για επιπλέον πληροφορίες καλέστε στο Κέντρο Αίματος του ΠΓΝΠ (2613 603 667, 668, 669, 644) ή επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook (Cheer UP).

 

Ομάδα Εξωστρέφειας και Δημιουργίας Cheer UP