24ο Forum Ανάπτυξης

Posted on

Tο Τμήμα Χημικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε στο 24ο Forum Ανάπτυξης πραγματοποιείται φέτος από 26 Νοεμβρίου - 18 Δεκεμβρίου 2021 στην θεματική ενότητα "Ο ρόλος της Κυκλικής Οικονομίας".

Το Δίκτυο Forum Ανάπτυξης είναι ένας πολυεπίπεδος Θεσμός διοργάνωσης συνεδρίων και εκθέσεων με αναπτυξιακό προσανατολισμό. Ιδρύθηκε το 1998 στην Πάτρα και έκτοτε αναπτύσσεται διαρκώς με εκδηλώσεις σε όλη τη Ελλάδα και με διεθνή προοπτική.

Διοργανώνεται από την εταιρεία ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ε.Ε, που δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων, της διοργάνωσης συνεδριακών εκδηλώσεων και της δημοσιότητας, διαθέτοντας μια αξιόλογη και έμπειρη ομάδα συνεργατών. Είναι η εκδότρια εταιρεία της εβδομαδιαίας οικονομικής εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» και πολλών εξειδικευμένων εντύπων για ένα ευρύ φάσμα οικονομικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων, ενώ στην ιδιοκτησία της ανήκει και ο ενημερωτικός ιστότοπος symboulos.gr. 

Στην πολύχρονη διαδρομή του Δικτύου Forum Ανάπτυξης έχουν λάβει χώρα εκατοντάδες συνεδρίες με προσκεκλημένους χιλιάδες εκλεκτούς ομιλητές, δεκάδες χιλιάδες συνέδρους και επισκέπτες και εκατοντάδες εκθέτες. Στις καθιερωμένες θεματικές εκδηλώσεις του Δικτύου περιλαμβάνονται το Forum Ενέργειας, το Forum Υγείας, το Forum Καινοτομίας, και περιοδικές Ημερίδες για επίκαιρα εθνικά, περιφερειακά και τοπικά θέματα.

Δείτε το video της συγκεκριμένης συνεδρίας