Posted on
Μετά την επιτυχία των προηγούμενων δύο διαγωνισμών ζυθοποίησης του Τμήματός μας σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία (ΑΖ), επιστρέφουμε ξανά και διοργανώνουμε τον τρίτο διαγωνισμό.
Τα βήματα και οι σημαντικές ημερομηνίες του διαγωνισμού:
- Προκήρυξη διαγωνισμού – δήλωση υποψηφιοτήτων ομάδων (έως 21/02/2025, όριο 10 ομάδες των 4-6 ατόμων*)
- Διαγωνισμός καλύτερης αφίσας έως 9/03/2025. Όλες οι ομάδες καλούνται να προτείνουν την αφίσα του διαγωνισμού
- Δημιουργία video με όλες τις φάσεις του διαγωνισμού. Όλες οι ομάδες καλούνται να δημιουργήσουν ένα βίντεο με τη πορεία τους στο διαγωνισμό
- Σεμινάριο ζυθοποίησης από την ΑΖ στις ομάδες (5/03/2025, Ώρα: 11:00-13:00, Αίθουσα: ΧΜ6)
- Επίσκεψη των ομάδων στις εγκαταστάσεις της ΑΖ στην ΒΙΠΕ Πατρών (21/03/2025)
- Παρασκευή Μπύρας - Ζυθοποίηση
- Ποιοτικός έλεγχος των παραγόμενων προϊόντων από το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου της ΑΖ.
- Δημιουργία ετικέτας προϊόντος. Όλες οι ομάδες θα σχεδιάσουν ετικέτα για το προϊόν τους
- Διαγωνισμός γευσιγνωσίας από τους ζυθοποιούς της ΑΖ σε μαγαζί της Πάτρας (9/04/2025)
- Στην εκδήλωση θα γίνει η βράβευση των ομάδων για το καλύτερο προϊόν, την καλύτερη αφίσα, τη καλύτερη ετικέτα και το καλύτερο βίντεο
Ακολουθούν η φόρμα δήλωσης συμμετοχής και ο σύνδεσμος που θα ανεβάσετε τις αφίσες σας:
*Θα δοθεί προτεραιότητα στο 3ο και 4ο έτος