Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων "Athens Negotiations Tournament"

Ημερομηνία Ανακοίνωσης

Ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων "Athens Negotiations Tournament" επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρόνια! Από τις 8 έως τις 23 Μαΐου φοιτητές από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Κύπρου θα συμμετάσχουν σε διαφορετικού τύπου και δυσκολίας ασκήσεις διαπραγματευτικής προσομοίωσης.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή, Δρ. Ηλία Καπουτσή.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αποτελέσει τον ετήσιο χώρο συνάντησης φοιτητών ανά την Ελλάδα και τον κόσμο για την επίλυση διαφορών και την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δεξιότητας που αποτελεί προϋπόθεση προσαρμογής και ευημερίας στην 4η βιομηχανική επανάσταση.

Ο διαγωνισμός αποτελείται από δύο προκριματικές και μία τελική φάση που θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως. Όλοι οι συμμετέχοντες, μέσα από τις προκριματικές φάσεις, θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες, να δοκιμάσουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των αντιδράσεών τους και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Ο διαγωνισμός έχει 3 προκριματικές φάσεις

1ος Προκριματικός Γύρος: 08-09 Μαΐου 2021
- Διαπραγμάτευση στην οποία οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αναδείξουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες (e-mail ή τηλεδιάσκεψη). 

2ος Προκριματικός Γύρος: 15-16 Μαΐου 2021
- Η διαγωνιστική διαδικασία του 2ου προκριματικού γύρου διεξάγεται μέσω email ή τηλεδιάσκεψης.

Ημιτελικός: 22 Μαΐου 2021
- Στον ημιτελικό θα προκριθούν οι ομάδες που έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία από τον 2ο Προκριματικό. 

Τελική Φάση: 23 Μαΐου 2021
- Οι ομάδες που θα προκριθούν θα συμμετάσχουν στις Δια ζώσης (εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες) διαπραγματεύσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους από τις 18 Μαρτίου έως τις 18 Απριλίου 2021 στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.ant.aueb.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ant.aueb.gr ή τα social media της διοργάνωσης.