Υποδοχη πρωτοετών φοιτητών Τμήματος Χημικών Μηχανικών ακαδ. έτους 2021 - 2022

Ημερομηνία Ανακοίνωσης

Αγαπητοί φοιτητές,

σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Πατρών!

Το Τμήμα, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022. Στην εκδήλωση αυτή θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους καθηγητές σας, το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις του Τμήματος. Θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σπουδών, τις δραστηριότητες του Τμήματος, τις επαγγελματικές σας προοπτικές, τις εθελοντικές μας δράσεις. Θα γνωρίσετε τους συμφοιτητές σας και θα προετοιμαστείτε για μια πολύ ομαλή έναρξη του νέου κύκλου της ζωή σας.  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, τις ώρες 09.00-12.00, στην αίθουσα ΧΜ6, του Τμήματος Χημικών Μηχανικών. Δείτε το τελικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων στο κάτω μέρος της σελίδας (στα επισυναπτόμενα αρχεία).

Λόγω της πανδημίας Covid-19 θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των φοιτητών και του προσωπικού του Τμήματος από τη μετάδοση της ασθένειας. Έτσι, για να μπορέσετε να παραβρεθείτε στην εκδήλωση θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε μαζί σας είτε αποδεικτικό εμβολιασμού ή αποδεικτικό νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (PCR ή Rapid Test) των τελευταίων 48 ωρών.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.chemeng.upatras.gr/el/node/1303.

 

Καθ. Δημήτρης Βαγενάς

Πρόεδρος Τμήματος Χημικών Μηχανικών

Επισυναπτόμενα Αρχεία