Υποχρεωτικό Σεμινάριο πρωτοετών φοιτητών στην Υγιεινή & Ασφάλεια

Ημερομηνία Ανακοίνωσης

Αγαπητοί μας πρωτοετείς φοιτητές,

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, αρχικά με την ιδιότητα του διδάσκοντα των μαθηματικών του Τμήματος και στη συνέχεια με την ιδιότητα του υπευθύνου υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και φοιτητών στο Τμήμα. Θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε αναλυτικά και από κοντά με όσους από εσάς παρεβρεθούν στην εκδήλωση υποδοχής σας την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μία σημαντική υποχρέωσή σας για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στα εργαστήρια του Προγράμματος Σπουδών σας είναι η παρακολούθηση του σεμιναρίου Υγιεινής και Ασφάλειας, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 9:00-12:00 στην αίθουσα ΧΜ6 του Τμήματός μας, την ώρα του μαθήματος "Λογισμός Μίας Μεταβλητής και Γραμμική Άλγεβρα". Το σεμινάριο περιλαμβάνει παρουσίαση για τις πρακτικές που ακολουθούνται στο Τμήμα και επίδειξη από την Πυροσβεστική υπηρεσία και τον Ερυθρό Σταυρό.

Λόγω της πανδημίας Covid-19 θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των φοιτητών και του προσωπικού του Τμήματος από τη μετάδοση της ασθένειας. Έτσι, για να μπορέσετε να παραβρεθείτε στο σεμινάριο θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε μαζί σας είτε αποδεικτικό εμβολιασμού ή αποδεικτικό νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (PCR ή Rapid Test) των τελευταίων 48 ωρών.

 

Σας εύχομαι καλή αρχή!

 

Π. Βαφέας