Υβριδική ενημερωτική δράση για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ESSEC Business School από το Engenius Patras

Ημερομηνία Ανακοίνωσης

Ενδιαφέρεσαι για μεταπτυχιακά προγράμματα στους τομείς της οικονομίας, της διοίκησης επιχειρήσεων και της βιώσιμης ανάπτυξης; Θα ήθελες να ακολουθήσεις κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα στην Γαλλία ή την Σιγκαπούρη;

Μην χάσεις το “Discover ESSEC’s Master’s Degree Programs!”, σε συνεργασία με το ESSEC Business School. Η ενημερωτική δράση θα περιλαμβάνει ένα διαδραστικό παιχνίδι ερωτήσεων και ένα διαδικτυακό σεμινάριο με παρουσιάσεις από εκπρόσωπο του ESSEC και απόφοιτη χημικό μηχανικό.

 

#when: 14.12.2022

#where: Αίθουσα σεμιναρίων, Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών

#time:16:30-19:30

 

Κλείσε το εισιτήριο σου τώρα!

https://www.eventbrite.com/e/discover-essecs-masters-degree-programs-tickets-479893844407

 

Η ενημέρωση απευθύνεται σε φοιτητές Χημικούς Μηχανικούς. Παράλληλα με την δια ζώσης δράση, θα υπάρχει και δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης, μέσω zoom link. 

To Engenius Patras είναι ένας ανεξάρτητος, εθελοντικός, φοιτητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που αποτελείται από φοιτητές χημικούς μηχανικούς και απευθύνεται σε φοιτητές χημικούς μηχανικούς, κυρίως της Πάτρας. Μέσα από τις δράσεις του, σκοπός του οργανισμού είναι η παροχή δεξιοτήτων στους φοιτητές και η αλληλεπίδρασή τους με την αγορά εργασίας, ενώ όραμά του είναι η δημιουργία ενός δικτύου που θα συνδέει τους φοιτητές χημικούς μηχανικούς με τους επαγγελματίες του κλάδου.