4η Ημερίδα Μεταπτυχιακών και Μεταδιδακτόρων στις Επιστήμες Χημικής Μηχανικής

Ημερομηνία Ανακοίνωσης

Με χαρά σας προσκαλούμε στην 4η Ημερίδα Μεταπτυχιακών & Μεταδιδακτόρων στις Επιστήμες Χημικής Μηχανικής (ΗΜΜΕ4) που συνδιοργανώνεται από το Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ) και το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Παν/μίου Πατρών και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στο Νέο Αμφιθέατρο του ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ.

Οι εργασίες της ημερίδας θα ολοκληρωθούν με την προσκεκλημένη ομιλία του Καθ. Γ. Χρούσου, Ομότιμου Καθηγητή Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας του ΕΚΠΑ & Διευθυντή του Τομέα Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Το τεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις των μεταπτυχιακών και μεταδιδακτόρων σε τέσσερις κύριες περιοχές έρευνας και ανάπτυξης: Νανοτεχνολογία/ Προηγμένα Υλικά, Ενέργεια, Περιβάλλον, Βιοεπιστήμες/ Βιοτεχνολογία. Η παρακολούθηση των εργασιών της ημερίδας είναι ελεύθερη κατόπιν εγγραφής. Για το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας, πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και τα δρομολόγια του minibus του ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ για την ημέρα της Ημερίδας, μπορείτε να επιστεφτείτε την ιστοσελίδα της ημερίδας στο http://wgp4.iceht.forth.gr.